srijeda, 22. studenoga 2017.

HOROSKOP ZA NOVEMBAR- nekima se ostvaruju velike želje

HOROSKOP ZA NOVEMBAR- nekima se ostvaruju velike želje

Ovan

Posao
Ovnovi ovog puta bezupešno udaraju glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti na bolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finasija.

Ljubav
U ljubavi vam zato ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje
Zdravstveno stanje vam je ovoga meseca dobro. Više vežbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom periodu.

Bik



Posao
Novembar bi za vas mogao biti vrlo uspešan mesec. Sam početak novembra pokreće neke bitne situacije. Možda ih u prvom momentu nećete prepoznati, ali ne brinite, to je prolazni uticaj koji bi do 10-og novembra mogao doneti pad koncentracije. Kako mesec odmiče, tako vam nailaze sve povoljniji uticaji, da bi krajem meseca dovršili započeto.

Ljubav
Početak novembra naglašava tajne ljubavi i simpatije. Sve ono što je tajno, doneće vam više zadovoljstva. Ukoliko ste u vezi ili braku, čuvajte se tuđih spletki i ogovaranja, naročito ako je tema vaš partner. U prvoj polovini meseca, vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom ili osobom koja negativno razmišlja o svemu. Ovo su samo upozorenja, šta bi trebali da izbegavate, kako bi sebe zaštitili od patnje i bola. Očekuje vas strastvena veza, sa izrazito crnom osobom. Zatim je tu i jedna analitična Devica. Ako dođete u kontakt sa ovakvim partnerom, na vama je da pokrenete ljubavna dešavanja, partner je nesiguran. Neverovatno skladan odnos, ostvarujete sa partnerom koji živi u inostranstvu ili često putuje. To bi mogao biti i advokat.

Zdravlje
Početkom meseca, koncentracija bi vam mogla biti smanjena. Inače vam se vraća pozitivna energija, puni ste elana.

Blizanci

Posao
Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvom, biće ostvarivi tokom celog novembra. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promene koje ste sami osmislili, bićete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminišite strah od novih promena i bićete uspešniji.

Ljubav
Početak meseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti… U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom meseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negde posle 10-og novembra, doneli konačnu odluku. Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu… opredelite se za uspešne i stabilne partnere. Veza sa jednom Škorpijom, mogla bi vam doneti neočekivan preokret na bolje. Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja… Jarac vam donosi potpunu promenu u očekivanjima od strane partnera. Naučićete kako da na lakši način dođete do pozitivne energije voljene osobe. Krajem meseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i neko iz inostranstva.

Nema komentara:

Objavi komentar