utorak, 21. studenoga 2017.

DA LI STE IKAD OPRALI LICE SA KOKOSOVIM ULJEM? NAKON ŠTO OVO VIDITE SIGURNO ĆETE POČETI!

967745
Koksovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Pogodno djeluje na cjelokupno zdravlje i liječnje teških bolesti, a prepručuje se osobama koje žele smršati jer ovo ulje nema kalorija.

Osim ovih prednosti, kokosovo ulje se koristi i u kozmetičke svrthe. Dobro je za kosu, kožu i zube. Možete ga koristiti za izbjeljivanje zuba i uklanjanje lošeg zadaha.

Bolje je nego da koristite preparate pune štetnih hemikalija,a ovo ulje je prirodno i učinkovitije je od njih. Uz to nema negativne posljedice.

Ovdje ćemo vam pokazati masku od kokosovog ulja koja će dati sjaj vašoj koži, poboljšati njen izgled, očistiti je i smanjiti vidljivost bora.

Potrebni sastojci:

2 kašičice kokosovog ulja
Kašičica sode bikarbone
Priprema:

Pomiješajte ova dva sastojka i dobijenu smjesu nanesite na lice i masirajte kružnim pokretima. Ostavite da stoji 5 minuta, a zatim isperite mlakom vodom. Obrišite kansije sa pamučnim peškirom.

Poslije ne morate nanositi kremu jer je dovoljno kokosovo ulje koje ste nanijeli. Primjetit ćete poboljšanje, vaša koža će biti glatka i lijepa. Nakon nekoliko tretmana ćete riješiti mnoge probleme kože.

Nema komentara:

Objavi komentar