ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

“Banda” zvana “Crveni djavoli”

United
U pauzi izmedju pljuskova u kišnom Mančesteru na ulice izlazi jedna od najopasnijih bandi na “ostrvu”, poznata kao “Red Devils”. Priču prenosi portal Poznato o nepoznatom.



Uglavnom potiču iz radničke klase, iz industrijske zone Trafford Park i odrasli su na ulici koja ih je spojila. Vodja bande je promućurni zli um, Paul “Ginger” Scholes, čija riječ je zakon. Desna ruka mu je ne toliko bistri kavgadžija i sjecikesa, Wayne “Shrek” Rooney čije kavge uglavnom završava jednim udarcem bitanga prognana iz Pechama, Rio “Hammer” Ferdinand.

United

Tu su i dva sitna lopova, majstori za torbice britanskih dama, hladnokrvni Irac John “Fast fingers” O’ Shea i maltretirani klinac,  brz na čakiji, poludivlja zvijer, Alan “Razor” Smith.



U pozadini je Azijat koji prolazi kroz ključaonicu, Park “Ninja” Ji-Sung i čovjek velike snage ali blage naravi sa kojim se uglavnom sprdaju, Ruud ” The Horse Head”.

Dugo godina je ova banda harala Engleskom, a bogami drhtala je i Evropa, sve dok se nije povukao glavni mozak bande, siva eminencija, ser Alex “Bublle gum”.

Nema komentara:

Objavi komentar