ponedjeljak, 3. listopada 2016.

RUČAK ZA PRSTE POLIZAT A SA BELIM MESOM SE NEMOŽE POGRIJEŠITI



Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata
1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa


Priprema

1. Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
2. Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
3. Preko senfa narendati kackavalj.
4. Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
5. Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
6. Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
7. Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.

Nema komentara:

Objavi komentar