subota, 1. listopada 2016.

RUČAK KOJI JE IZAZVAO PRAVI INTERES DANAS KOD MOJIH GOSTIJU....SVI TRAŽE RECEPT



Sastojci
4 odreska svinske vratine
1 glavica crvenog luka
250 ml piva
1 žlica škrobnog brašna
ulje za prženje


Priprema
1. Odreske vratine posolite i pobiberite po ukusu. U tavi na malo ulja prepržite ih s jedne i druge strane da se lijepo zapeku. Stavite ih na stran.
2. U istoj masnoći prepržite i luk koji ste isjekli na rezančiće da postane staklast.
3. Na preprženi luk vratite prepržene odreske i zalijte pivom. i dinstajte dok meso ne omekša.
4. Omekšalo meso izvadite, umak procijedite kroz sito, umješajte škrobno brašno i vratite na vatru da provrije.

Meso vratite u umak ili umak služite posebno uz meso.
I to je to:) želim vam dobar tek!!!

Nema komentara:

Objavi komentar