četvrtak, 6. travnja 2017.

PAGANINI


SASTOJCI
za biskvit
10 bjelanjaka
280 gr. secera
280 gr. przenih mljevenih ljesnjaka
2 zlice kakaa
za 1. fil
6 zumanjaka
1 jaje
150 gr. secera
3 rebra cokolade
1 margarin

za 2. fil
4 zumanjka
2 pudinga od vanilije
4 zlice secera
0.7 l. mlijeka
0.5 l. izradenog tekuceg slaga





PRIPREMA
Izrada biskvita
Izmiksajte bjelanjke u cvrsti snijeg, pa dodajte secer, przene mljevene ljesnjake (najlakse ih je isprziti u tavi na sporetu i nakon toga samljeti) i kakao i sve izradite u finu smjesu.



Pecite u tepsiji po zelji (ovisno koliko debeli biskvit zelite) koju ste prethodno namazali margarinom i posuli brasnom, na 180 C dok se biskvit ne odvoji od rubova tepsije.
Izrada 1. fila

Zumanjke, jaje, secer i cokoladu izradite na pari. Kada se fil ohladi dodajte 1 margarin (ili po zelji vise).
Izrada 2. fila

Zumanjke, puding i secer izradite i skuhajte u 0.7 l mlijeka.

Kada se fil ohladi izraditi ga i dodati pola litre izradenog tekuceg slaga.

POSLUZIVANJE
Slaganje: Biskvit – tamni fil – svijetli fil
Na kraju posuti kolac sa przenim mljevenim ljesnjacima. Dobro ga ohladite i uzivajte!!!

Izvor:http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar