nedjelja, 4. prosinca 2016.

KREMASTI KOLAČ ČIJA ĆE VAS AROMA VINUTI U VISINE



tijesto
– 1 oblatna(list)

  – 4 jaja
– 180gr secera
– 100gr oraha

Krema
– 200gr maslaca(margarin)
– 1 zumanjak
– 150 gr secera u prahu
– 4 zlice jake kuhane kave


Priprema:
-Pjenasto umutiti jaja sa secerom i na kraju
lagano umijesati orahe i snijeg od bjelanjaka.
Pripremljeno tijesto izliti na oblatnu(1 list)i ispeci.

Krema-Pjenasto izraditi maslac(margarin) sa secerom,dodati zumanjak i kuhanu kavu.
Premazati ohladeni kolac i ukrasiti prema zelji.
-ja sam stavila cokoladnu glazuru-200gr cokolade za kuhanje
-4 zlice ulja
sve sam otopila na pari,prohladila i premazala kolac.

Nema komentara:

Objavi komentar