subota, 25. lipnja 2016.

"Kotlovina" iz elektr.pekača




Ljeto...bazen...terasa...Jeste li za ručak ????Brže i jednostavnije od ovog nejde.....Dok se vi bućkate,pekač napravi svoje.....Ispalo je baš ko kotlovina,ali puno brže.....mene je oduševilo....


Sastojci  4 osobe
50 dag svinjskih šnicli
sol,Vegeta i ulje
2 luka
2 paprike
15 mini rajčica
6-8 krumpira
ulje,voda(ili juha) i začini.

Priprema
1.
Šnicle začinite sa Vegetom,soli i ula,pa ostavite da odstoji.Povrće očistite ,narežite krumpir i papriku.Luk prepolovite a rajčice ostavite cijele.

2.
Zagrijte ulje u pekaču,pa kratko zapržite meso da dobije boju.Kad se meso zapeče dodajte svo povrće.Pokrijte i dinstajte polako.Po potrebi promiješajte i malo podlijte.

3.
Pecite dok meso i krumpir nisu mekani.Poslužite uz neku salatu.

Nema komentara:

Objavi komentar